Pagina principala
Pagina principala

Întrebări frecvente

 

Cum fac comanda?

Comanda se face online pe site-ul nostru din meniul Comanda. Nu e nevoie se folositi site-uri de transfer pentru a trimite pozele/colajele deoarece site-ul nostru va permite sa incarcati fisiere. Pentru a avea acces la comanda online aveti nevoie de un cont cu care sa va autentificati.


Cum pot sa am acces la preturi?

In primul rand trebuie sa fiti fotograf profesionist / amator, videograf, designer sau o persoana juridica. In al doilea rand aveti nevoie de un cont cu care sa va autentificati iar apoi puteti accesa oferta din Meniul "Albume Digitale" - Preturi. Daca nu aveti cont va rugam sa va inregistrati.


Care este timpul de executie al unui album?

Timpul de executie al unui album este de 5-7 zile lucratoare de la preluarea comenzii in functie de modelul ales. In perioadele supra-aglomerate ( Iunie, Noiembrie si Decembrie ) timpul de executie se poate prelungi cu pana la 10 zile lucratoare.

 

Care este timpul de executie al unei cutii deluxe?

Timpul de executie al unei cutii deluxe este de 5-7 zile lucratoare de la preluarea comenzii si se poate comanda doar impreuna cu album. In perioadele supra-aglomerate ( Iunie, Noiembrie si Decembrie ) timpul de executie se poate prelungi cu pana la 10 zile lucratoare.


Am uitat parola sau utilizatorul. Cum pot intra din nou in cont?

Uita-te la acest video: http://www.youtube.com/watch?v=2BtN1ewXMUg

Pagina principala
Despre echipa Alex Cover Termeni si conditii