Pagina principala
Pagina principala

Întrebări frecvente

 

Cum fac comanda?

Comanda se face online pe site-ul nostru din meniul Comanda. Nu e nevoie se folositi site-uri de transfer pentru a trimite pozele/colajele deoarece site-ul nostru va permite sa incarcati fisiere. Pentru a avea acces la comanda online aveti nevoie de un cont cu care sa va autentificati.


Cum pot sa am acces la preturi?

In primul rand trebuie sa fiti fotograf profesionist / amator, videograf, designer sau o persoana juridica. In al doilea rand aveti nevoie de un cont cu care sa va autentificati iar apoi puteti accesa oferta din Meniul "Albume Digitale" - Preturi. Daca nu aveti cont va rugam sa va inregistrati.


Care este timpul de executie al unui album?

Timpul de executie al unui album este de 4-6 zile lucratoare de la preluarea comenzii in functie de modelul ales. In perioadele supra-aglomerate ( Iunie, Noiembrie si Decembrie ) timpul de executie se poate prelungi cu pana la 10 zile lucratoare.

 

Care este timpul de executie al unei cutii deluxe?

Timpul de executie al unei cutii deluxe este de 4-6 zile lucratoare de la preluarea comenzii si se poate comanda doar impreuna cu album. In perioadele supra-aglomerate ( Iunie, Noiembrie si Decembrie ) timpul de executie se poate prelungi cu pana la 10 zile lucratoare.

 

Am comenzi pentru scoli si am facut plata in contul celeilalte firme ( Agentia Serbanescu SRL ).

Daca ati facut plata in contul Agentiei Serbanescu SRL, in loc de contul firmei ALEX COVER SRL, va rugam sa ne dati contul in care sa va viram banii inapoi. Dupa aceea veti achita suma in contul corespunzator.


Am uitat parola sau utilizatorul. Cum pot intra din nou in cont?

Uita-te la acest video: http://www.youtube.com/watch?v=2BtN1ewXMUg

Pagina principala
Despre echipa Alex Cover Termeni si conditii