Pagina principala
Pagina principala

Cum comand

Pentru a face o comanda de album digital, carcasa DVD sau fotografii trebuie sa va inregistrati pe site-ul nostru. Vindem exclusiv fotografilor, videografilor sau persoanelor juridice.

Comanda se executa din meniul Comanda.

Fotografiile din Albumul Digital se arhiveaza in format .rar sau .zip iar dupa ce ati completat integral formularul de comanda se adauga fisierul arhivat pentru upload.

 

Macheta grafica - detalii tehnice
- Denumirea fisierelor jpg salvate sa fie in ordine alfabetica si neaparat sa contina 01, 02,..20,21..., NU 1,2...,020, 021. . Puteti sa le salvati si asa: page01.jpg, page02.jpg,....page20.jpg; NU: page1.jpg, page2.jpg.
- Macheta trebuie sa fie la 300 DPI, pixel/inch, salvate .jpg, profil de culoare sRGB sau RGB ( CMYK, AdobeRGB, ProphotoRGB ).
- Jpg-urile sa le salvati in format Baseline "Standard" ( NU Progressive ) si la calitatea 12 ( cea mai mare ). Pentru a verifica in ce mod au fost salvate jpg-urile utilizati programul IrfanView.
- Dimensiunile colajelor le gasiti in meniul Albume Digitale -> Dimensiuni -> Dimensiune Layout
- Lasati margini de taiere 2 - 4 mm (de jur imprejur)

 

In cazul in care nu tineti cont de aceste detalii orice interventie/reparatie ulterioara in urma unei reclamatii vor fi suportate de benificiar ( inclusiv transportul dus-intors ).

 

Detalii suplimentare:
- Adaugati (cand este cazul) si jpg pentru paspartu sau jpg pentru coperta foto, in arhiva.
- In cazul machetei pentru coperta foto (softcover), aceasta trebuie sa includa, pe langa marginile de taiere si mm suplimentari pentru cotor. (1 mm pentru fiecare colaj + 2mm)
- Pentru coperta foto hardcover, plecand de la detaliile date la softcover, mai adaugati 2,5 cm de jur imprejur ( daca nu ati mai facut, cereti detalii ! ). In cazul in care coperta este buretata mai adaugati 5 mm la cotor.
- Va putem trimite un fisier PSD cu marginile de taiere, in care va puteti importa grafica
- Va recomandam sa lucrati pe un monitor calibrat

 

Cum se face logo-ul pentru stanta ( emboss )?
Logo-ul pentru stanta trebuie sa il faceti in format vectorial. Pentru a face un logo in format vectorial va recomandam programele: Corel DRAW sau Adobe Illustrator.

 

Pagina principala
Despre echipa Alex Cover